,

Aktuellt om boken

Det enda rätta kritiserar flera anförtrodda organisationer, skribenter och media i allmänhet. Det finns anledning att förvänta sig motattacker i form av retorik, faktafel och ryktespridning. Här finner läsare och intresserade mina egna ord och bemötanden. Här hittar man också läsares responser eller tips på recensioner.


Grattis till ännu en fantastiskt intressant bok.

Har läst 3/4 av den och känner att man vill ge bort den till alla man känner.

Den beskriver på ett väldigt konkret och bra sätt det jag själv sett, men även

saker jag går och funderar på.

Tänk om boken fanns på varje nyhetsredaktion.

Thomas


Tack:)

Jag håller som bäst på med boken..SÅ BRA!!! Jag önskar att den kunde läsas av alla...sen

kanske folk kunde börja använda sina hjärnor:))) Jag ska i alla fall rekommendera den!

Git

Blogg:

2014-03-29: Upplagan på väg att ta slut.

Lagret av Det enda rätta är på väg att sina vilket är jätteroligt men också lite tråkigt. Kanske att vi gör en nyupplaga, lite beroende på i vilken grad den nya boken skapar intresse.

2014-03-29: Ny bok på väg.

Det enda rätta fortsätter i flera meningar i nästa bok, "Kollision - I en önskad tid av förändring" som vi räknar med ska komma ut hösten 2015. Boken författas av Mats Sederholm och Linda Bjuvgård, mer info kommer. www.kollision.humancreations.se

2013-10-15: Recension av boken i tidningen 2000-talets vetenskap.

En mycket saklig, omfattande och genomgripande recension som dessutom är oerhört positiv. Läs den HÄR.

2013-06-12: Arrangemang Brytningstider

Heldagsarrangemang med mig och Linda som arrangörer och föredragshållare.

2012-11-02: Föredrag

Jag och Linda Bjuvgård höll föredrag i Göteborg på Cui Bono. Det nykomponerade föredraget "Det tysta hotet" fungerade superbra. Vi drog fulla hus och publikrekord för Cui Bono. Mycket av bokens innehåll blev redogjort inför en intresserad publik.

2012-11-02: Försäljning

Boken fortsätter att sälja 7 månader efter utgivning och vi börjar se slutet på första upplagan.

2012-11-02: Rättning

Veronica Gardell, som jag citerar i boken i samband med VoF, hörde av sig och bad mig rätta hennes namn som jag felstavade till gÖrdell. Vidare var hon inte överens med mig om mitt påstående att VoF:are lämnade Terry Evans Facebooksida. Men - det hon alldeles tydligt var överens med mig om var mitt citat av henne "Har Humanisterna och skeptiker förstört liv och karriärer? Det senare är uppenbarligen vad vi önskar att vi kunde åstadkomma ibland men det lyckas vi ju sällan med."

Tja, man får väl tacka för det förtydligandet. VoF:s lust att ta kål på människor med fel uppfattning, är alltså inget jag missuppfattat.

2012-06-09: Föredrag

Mats höll ett föredrag på Jordstrålningscentrum o Stockholm Mån 4/6. Det blev en riktig succé. Under kaotiska former blev det tvunget att byta till stora lokalen mitt under föredraget eftersom folk fortfarande stod i kö efter att det började. Under två och en halvtimme betade Mats av samhällsnormerna, vart vi är på väg, Stimmets attacker på oliktänkande, drömtillstånd, dömnivåer med mera.

2012-05-19: Recension:Sourze av Delavante

Delavante gör en rikigt innehållsrik och bra recension där han också lägger in sin egen kraft och uttrycksfullhet. Läs den här.

2012-05-13: Recension:Siten New Voice

News Voice recenserar boken. En superb recension som också bemöter de tidigare två.

2012-05-08: Recension: Tidningen Kulturen

Tidningen Kulturen recenserar boken. En ganska så sval recension. Man(Jessica Johansson) anser att boken saknar källhänvisningar och jag kan till viss del hålla med om detta. Men det är ytterst lite som det inte går att finna referenser till för var och en som är intresserad. Recensenten använder också, precis som jag skriver om i boken, konspirationsteorier som ett sätt att kategorisera boken. Hon skriver: "Han introducerar en rad konspirationsteorier".. Men boken innehåller EN konspirationsteori, den om 11:e september och i syfte att spegla samhällets bemötande av "inkorrekta" teorier. 9/11 utgör en ytterst liten del av boken. Recensenten avslöjar sin mänskliga grundsyn när hon skriver: "Dock så tycks Sederholms hela bok vila under en täckmantel av att han uppmanar läsaren att själv vända och vrida på argumenten, vilket därmed på något sätt skulle ge hans spekulationer och resonemang legitimitet. Där slutar jag hålla med honom." Detta styrker också vad jag skriver om i min artikel på sourze, trenden med expertsamhället och att man inte ska lita på människor som gör saker själva. Boken är sprängfylld med exempel på hur media förvränger och ljuger. Om vi ska kunna ändra på den här världen så krävs att vi själva skaffar oss integritet,kraft och ett eget tänkande. Recensenten misstänkte att hon själv tillhörde "Stimmet" och det är svårt att argumentera emot.

2012-04-23:Artikel på Sourze

I artikeln Samhället uppmuntrar till fascism så berörs boken direkt plus att hela artikeln täcker in bokens innehåll med färska exempel.

2012-04-22: Recension

Bloggaren PKJonas recenserar boken. Han är själv VoF-anhängare varför hela hans recension blir jävig. Men också ett exempel på Stimmets teknik med citatvinklingar och undvikande av besvärande fakta. Jag har svarat på hans recension i kommentarerna på artikeln på hans blogg. Recensionen är något negativ.

2012-04-17: Föredrag

Mats Sederholm håller föredrag på Jordsträlningscentrum i Stockholm den 4:e Juni. Stora delar av boken kommer att beröras.

2012-04-12: Recensionsexemplar.

Några riktigt intressanta journalister har beställt boken.

2012-04-11: Beställningsformuläret.

Bokus- samt bohandelbeställningarna har ökat.
Har haft några enstaka problem med beställningsformuläret.

2012-04-10: Försäljningen.

Boken säljer riktigt bra och främst via den här sidan. Vi har sysslat med packning och signering inpå småtimmarna.

2012-04-05: Recension Jan Mild

Min kommentar: Bloggaren Jan Mild ger oproportionellt mycket uppmärksamhet åt 9/11, vilket endast boken berör i förbifarten. Boken är definitivt ingen bok om konspirationteorier. Likaså är min kritik av EXPO helt överrepresenterad av Mild(aktiv inom "Blågula frågor" och tidigare SD). De nämns i endast ett kapitel som en av många instanser av samhället som söker demonisera kritiska tankar. Han hoppar vidare över hela bokens sista del(halva boken) som egentligen syr ihop hela spelet. Recensionen är positiv.

2012-03-23: Boken utgiven